Popietė su parodos „Šiltas siūlas“ autore ir eilių kūrėja Diana Mickiene

Popietė su parodos „Šiltas siūlas“ autore ir eilių kūrėja Diana Mickiene

Kovo 3 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Vainuto filiale vyko Dianos Mickienės (Katyčiai) kūrybinių darbų parodos „Šiltas siūlas“ pristatymas. Paveikslėliai kuriami iš siūlų. Autorė pasakojo, kad pirmajam paveikslėliui sukurti prireikė net 8 valandų. Piešiniuose kūrėja ieško kuo įvairesnių spalvų, tuomet ir nuotaika būna geresnė.

Darbų autorė ne tik kuria piešinius iš siūlų, bet ir rašo eiles. Jau yra išleidusi tris knygeles. Popietės metu ji pristatė proginių eilėraščių knygelę „Linkiu tau“. Kiekvienam popietės dalyviui ji paskaitė po linkėjimą iš jos.

Parodos pristatymą skambiais romansais, eilių deklamavimu praturtino Vainuto folkloro kolektyvas „Vainuta“ (vad. Jolanta Majienė). Kolektyvas net į ratelį visus sukvietė.

D. Mickienė davė iššūkį „Vainutos“ kolektyvui jos parašytas eiles „Ei auga auga“ sudainuoti lietuvių liaudies dainų ritmu. Kolektyvas iššūkį priėmė ir puikiai įvykdė.

Darbų autorė Vainuto bibliotekai padovanojo proginių eilėraščių knygelę „Linkiu tau“, o „Vainutos“ kolektyvui savo kurtą paveikslą.

Taigi vainutiškiai ir svečiai pavasarį pasitiko linksmai – su dainomis, eilėmis ir nuoširdžiais pokalbiais prie arbatos puodelio.

Gintarė Bagdonienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Vainuto filialo vyresnioji bibliotekininkė

Popietė su parodos „Šiltas siūlas“ autore ir eilių kūrėja Diana Mickiene Popietė su parodos „Šiltas siūlas“ autore ir eilių kūrėja Diana Mickiene Popietė su parodos „Šiltas siūlas“ autore ir eilių kūrėja Diana Mickiene Popietė su parodos „Šiltas siūlas“ autore ir eilių kūrėja Diana Mickiene Popietė su parodos „Šiltas siūlas“ autore ir eilių kūrėja Diana Mickiene

Spausdinti
Facebook komentarai