Site icon Šilutės F. Bajoraičio viešoji biblioteka

Pramogų ir žaidimų pusiaudienis bibliotekoje

IMG_1939

Ryškiomis spalvomis, muzikos garsais, nenusakomu gėlių puokščių grožiu ir renginių įvairove mus pasitiko Mokslo ir žinių diena. Šilutės Fridricho Bajoraičio viešoji biblioteka, kaip ir kiekvienais metais, įsijungė į bendrą šventės sūkurį, vaikams pateikdama įvairiausių staigmenų žaidimų pusiaudienyje „Mokslo ir žinių dieną – TOP laisvalaikis bibliotekoje“.

Šiemet bibliotekos Vasaros kiemelyje dalyvius stebino pramogų bei veiklos gausa. Kiekvienas galėjo veikti tai, kas jam labiausiai patiko: vieni skubėjo šokti interaktyvius šokius ir žaisti interaktyvius žaidimus, kiti tėveliai kartu su šventiškai nusiteikusiais mokinukais galėjo dalyvauti gigantiškų šaškių bei šachmatų varžybose. Daugiausia jaunųjų bibliotekos lankytojų norėjo pažaisti pačių bibliotekininkių pagamintu domino žaidimu. Šventės dalyviams ne mažiau įdomu buvo  ir kūrybiškumo dirbtuvėlėse. Kiekvienas galėjo piešti, lipdyti, karpyti iš popieriaus ir čia pat eksponuoti sukurtą savo darbelį kiemo parodoje. Norintieji prisidėjo ir prie knygos kūrimo: spalvino, kūrė tekstą bibliotekininkių paruošta tematika.

Diena buvo saulėta, šviesi kaip ir dalyvių nuotaika. Kiekvienas, pavargęs nuo gausybės atrakcijų, galėjo pailsėti sėdmaišiuose ir atgauti jėgas gurkšnodami kavą ar arbatą. Puiki šventinė nuotaika visiems padėjo pasitikti naujus mokslo metus.

Spausdinti
Facebook komentarai
Exit mobile version