Jubiliejinis vakaras – Kintuose

2011 m. gegužės 25 d., Ramutė Mačiulaitienė

Kintiškius į savo jubiliejinį kūrybos vakarą pakvietė poetas, dainų autorius ir atlikėjas Romas Bernotas (Vilnius).

Kintiškių širdys džiaugėsi, Romo atliekamos dainas apie Tėvynę, gimtąjį kraštą yra gražios ir suprantamos , nors Romas vis mini, kad nėra poetas, o tuo labiau ne dainininkas , kad neturi jokio muzikinio išsilavinimo, bet jo dainos, eilės virpino atėjusių paklausyti gerbėjų širdis. Kaip ir pats Romas Bernotas sako „Aš dainuoju širdimi”

Kintų vyresnioji bibliotekininkė Ramutė Mačiulaitienė supažindino su sporto meistro, Lietuvos bėgimo mėgėjų asociacijos prezidento, žmogaus visą savo gyvenimą paskyrusio sportui, sveikai gyvensenai, pasiekimais.

Eiles, skaitė Kintų vidurinės mokyklos lietuvių kalbos mokytoja Sigita Žilnskienė.

Jubiliatą sveikino mokytoja Pelagėja Sudeikienė iš Ramučių, Kintų vidurinės mokyklos direktorė Ona Jackūnienė, mokytoja Sigita Žilinskienė ir visi susirinkusieji, kurie rašė Gražius Linkėjimus, tik Romui skirtame stende.

Fotografas, foto žymūnas Algimantas Sakalnykas (Traksėdžiai) pristatė savo darbų parodą „Aukštumalos durpyno akimirkos” ir savo įdomiu pasakojimu skatino susimąstyti ir pamatyti kokioje gražioje aplinkoje gyvename ir kiek daug aplinkui yra grožio.

Danutė Vaškienė
Kintų filialo skaitytoja

Spausdinti
Facebook komentarai