Romatiškos muzikos mylėtojų vakaras

img 00892014 m. vasario 13 d., Vita Gerulienė

Eilės, gitaros muzika, romantiška nuotaika…tokioje jaukioje atmosferoje viešosios bibliotekos palėpėlėje vasario 12 dieną vyko labdaros-paramos koncertas, skirtas padėkoti visiems prisidėjusiems prie Žydrės Adomaitienės kompaktinės plokštelės „Tu negirdėjai…” išleidimo.

Žydrės hobis – kūryba ir dainavimas, lydėjęs nuo pat vaikystės, Ją subrandino ir užaugino iki muzikos autorės ir atlikėjos. Nuo 2009 m. Žydrė įrašinėja savo kūrybos dainas ir aktyviai koncertuoja. Prieš du metus konkurse „Vilniaus bokštai” prisistatė su savo kūrybos daina „Tu negirdėjai”, kuri klausytojų šiandien itin mėgiama (ją, kartu su kitomis autorės dainomis, galėsite rasti netrukus pasirodysiančioje plokštelėje). Atlikėjos „Daina Šilutei” miesto 500 metų jubiliejaus konkurse tapo nugalėtoja.

Žydrė – gamtos vaikas, todėl Jos dainose – gamtos tematika. Be abejo, kaip ir kiekvienas kūrėjas, jautriai paliečia ir meilės tematiką, juolab, kad tai tema, kuri nepalieka abejingų. Kad Žydrė jautrios sielos žmogus – pasako tai, jog Ji yra aktyvi Vaiko širdies asociacijos dalyvė, kurios prezidentės Daivos Jonauskienės paprašyta ji sukūrė muziką asociacijos himnui.

Autorės svajonė – išleisti autorinių dainų plokštelę jau pildosi. Ją sudarys 13 melodingų dainų.

Koncerto metu autorė savo dainomis dėkojo verslininkams, bendraminčiams ir bičiuliams, visiems kitiems prisidėjusiems prie Žydrės gyvenimo svajonės įgyvendinimo. Koncertą surengti padėjo artima bičiulė ir bendražygė Liuda Kašėtienė, jį vedė ir savo eilėmis lydėjo šilutiškis poetas Marijus Budraitis.

{gallery}documents/fotogalerija/2014_02_12_Zydre_Adomaitien{/gallery}

Spausdinti
Facebook komentarai