Audriaus Šikšniaus naujausia kūryba pristatyta Pašyšiuose

Audriaus Šikšniaus naujausia kūryba pristatyta Pašyšiuose2015 m. vasario 27 d., Danutė Adomavičienė

Kiekvienas mes kuriame savo gyvenimo istoriją, kiekvienas einame savo keliu, kiekvienas esame savo ,,Gyvenimo gyventojai” . Taip vadinasi ir aštuntoji Audriaus Šikšniaus poezijos ir prozos knyga. Jos pristatymas Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Pašyšių filiale vyko vasario 26 dieną.

Pavasarišką nuotaiką renginio dalyviams kūrė Pašyšių pagrindinės mokyklos popchoro merginos. Jos ir pakvietė pasidalinti savo mintimis gerbiamą rašytoją Audrių Šikšnių. Pristatydamas savo naujausią knygą autorius perskaitė keletą naujausių eilėraščių, trumpai papasakojo apie novelės ,,Stiklinė vienatvės” heroję. Tai vieniša moteris, kuri kažkada nesugebėjo atsispirti stikleliui, nuo kurio dabar labai priklauso jos gyvenimas.

Visi autoriaus prozos kūriniai labai artimi mūsų krašto žmonėms, nes visos istorijos yra paremtos tiktais faktais ir susijusios su mūsų krašto gyvenimu, kasdieniais rūpesčiais ir išgyvenimais. Audrius Šikšnius užsiminė apie kitą savo knygą, kurios siužetas vyksta prieškarinės Lietuvos laikais, joje susipina pasakojimo ir detektyvo žanrai.

Savo mintimis apie pažintį ir ilgametį bendradarbiavimą su autoriumi pasidalino ir knygos mecenatas Arvydas Jakas.

Pasibaigus renginiui, skambant kanklių muzikai, prie arbatos puodelio susirinkusieji dalijosi susitikimo įspūdžiais, galėjo įsigyti autoriaus knygų.

Audriaus Šikšniaus naujausia kūryba pristatyta Pašyšiuose

Spausdinti
Facebook komentarai