Bibliotekoje pristatyta savitarnos svetainė www.manogile.lt

GileVasario 4 d. Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos darbuotojams ir gyventojams surengtas seminaras „Savitarnos svetainė www.manogile.lt.Viskas apie elektrą ir dujas”, kurį vedė AB „Energijos skirstymo operatorius” Klientų aptarnavimo centro vadybininkė Lina Venckutė. Ji supažindino susirinkusius su nauja savitarnos svetaine www.manogile.lt, kuri sukurta sujungus ankstesnes elektros ir dujų savitarnos svetaines.
Minėtoje svetainėje galima deklaruoti elektros ir dujų skaitiklių rodmenis, stebėti energijos suvartojimą, pateikti prašymus, konsultuotis, matyti sąskaitas ir kt. Vadybininkė L. Venckutė minėjo, kad pagrindinė privačių klientų klaida registruojantis į naująją svetainę www.manogile.lt yra ta, jog jungiamasi senaisiais LESTO savitarnos svetainės www.manoelektra.lt prisijungimo duomenimis. Vartotojai svetainėje www.manogile.lt privalo registruotis iš naujo. Tačiau verslo klientai, jungdamiesi prie svetainės www.manogile.lt, ir toliau gali naudotis senaisiais prisijungimo duomenimis.
Dar viena naujovė privatiems klientams – galimybė prisijungti prie savitarnos svetaine www.manogile.lt išmaniuoju telefonu, parsisiuntus išmaniąją programėlę „Gilė”. Tuomet galima naudotis visomis savitarnos svetainės paslaugomis.
Kilus klausimams, susijusiems su elektra ir dujomis, galima visą parą skambinti klientų aptarnavimo telefonu 1802, kuriuo bus suteikta išsami informacija. Privatūs klientai užsiregistruoti savitarnos svetainėje www.manogile.lt gali atvykę į Šilutės F. Bajoraičio viešąją biblioteką (I a., Tilžės g. 10, Šilutė) arba jos filialus. Bibliotekininkai suteiks informaciją, kaip naudotis šia svetaine.

Spausdinti
Facebook komentarai