Gyventojams surengti skaitmeninio raštingumo mokymai

img_3759
Lapkričio 15–17 dienomis Šilutės Fridricho Bajoraičio viešojoje bibliotekoje paskutinį kartą šiais metais vyko mokymai gyventojams pagal projektą „Inovatyvūs pramogadieniai kartu su biblioteka“, kuriuos vedė viešosios bibliotekos specialistė.

Gyventojai nemokamai buvo mokomi saugaus bei draugiško interneto, susikurti elektroninį paštą, parašyti elektroninį laišką ir jį išsiųsti. Mokymų dalyviams paaiškinta, kaip bendrauti per „Skype“ programą, jie supažindinti su interneto galimybėmis.

Dalyviams naudinga buvo įgyti žinių apie taikomąsias programas (Word, Miccrosoft Power Point). Jiems paaiškinta, kaip naudotis el. paslaugomis (internetinės parduotuvės, interneto socialiniai tinklai) ir kt.

Mokymų metu pristatytos naujausios informacinės technologijos, įsigytos bibliotekai vykdant projektinę veiklą: interaktyvus ekranas, interaktyvios edukacinės pamokos, 3D spausdintuvas, robotika, planšetiniai kompiuteriai, elektroninės skaityklės.

Visus, norinčius išmokti naudotis informacinėmis technologijomis ar patobulinti jau turimus įgūdžius, kviečiame iš anksto registruotis 2017-aisiais metais rengiamiems mokymams. Pasiteirauti: tel. (8-441) 77 137, el. p. Dalia.Vasiliauskyte@silutevb.lt arba užsukus į Šilutės F. Bajoraičio viešąją biblioteką (Tilžės g. 10, I aukštas).

 

Informaciją paruošė
Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos
Informacijos skyrius

Spausdinti
Facebook komentarai