Apibendrinti Vydūno jubiliejui skirto tarptautinio ekslibriso konkurso rezultatai

Penktadienį, gruodžio 1-ąją, prasidėjus kalendorinei žiemai, Šilutės F.Bajoraičio viešojoje bibliotekoje buvo susumuoti tarptautinio ekslibrisų konkurso „Exlibris. Vilhelmui Storostai Vydūnui – 150“ rezultatai. Buvo pristatyti darbų autoriai, paskelbti nugalėtojai. Taip pat atidaryta šių darbų paroda bei pristatytas katalogas.

Pasidžiaugti rezultatais atėjo ne tik šilutiškiai, bet taip pat atvyko ir šio konkurso vertinimo komisijos nariai bei kai kurie šiame konkurse dalyvavę autoriai. Be galo smagu, kad tarp jų buvo pirmosios ir trečiosios vietų nugalėtojos Karina Piečaitytė – pirmoji vieta ir Tatjana Mackevič – trečioji vieta.

Pasidžiaugti šiuo Šilutės bibliotekos surengtu konkursu bei įteiki Šilutės mero padėką šio tarptautinio konkurso pirmosios vietos nugalėtojai K.Piečaitytei atvyko ir Šilutės rajono vadovas Vytautas Laurinaitis. Prizinių vietų konkurso nugalėtojoms laureato diplomus įteikė ir Šilutės F.Bajoraičio viešosios bibliotekos direktorė Laima Dumšienė. Antrosios vietos nugalėtojas Arpad Šalamon iš Slovėnijos šiame renginyje nedalyvavo. Tad jam diplomas bus išsiųstas paštu.

Plačiau skaitykite čia
Spausdinti
Facebook komentarai