Edukacinis užsiėmimas „Kalėdų belaukiant“

Jau septintus metus akcija „Knygų Kalėdos“ kviečia dovanoti knygų savo bibliotekoms. Akcijos metu bibliotekose vyksta tam skirti renginiai. Ne išimtis ir Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Katyčių filialas. Gruodžio 9 d. jaunieji bibliotekos lankytojai susirinko į edukacinį užsiėmimą „Kalėdų belaukiant“.

Internete susiradę snaigių karpymo pavyzdžių vaikai nusprendė ir patys pabandyti iškirpti patikusias snaiges. Taip besidarbuojant išdygo nemaža krūvelė įvairių snaigių. Karpytomis snaigėmis užsiėmimo dalyviai papuošė ne tik bibliotekos, bet ir Katyčių seniūnijos langus.

Gruodžio 15 d. bibliotekoje vyko popietė „Kalėdiniai stebuklai“, kurios metu savo darbus pristatė jau penktus metus Katyčiuose gyvenanti floristė Diana Mickienė. Savo kūrybos eiles skaitė darbų autorė Diana Micienė, Katyčių pagrindinės mokyklos bibliotekininkė Vanda Valaitienė bei Zina Olberkienė.

Artėjančio Lietuvos šimtmečio proga floristė Diana su vyru Dariumi paruošė dovaną – Gediminaičių stulpus, kurie papuoš ateinančių metų šventę.

 

 

Marina Lodusova,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Katyčių filialo bibliotekininkė

 

Spausdinti
Facebook komentarai