Kūrybiniai užsiėmimai „Laisvės spalvos“

Pavasarėjančią kovo 10-ąją į Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Bikavėnų filialą rinkosi jaunieji bibliotekos lankytojai. Vyko   kūrybiniai užsiėmimai „Laisvės spalvos“. Vaikai buvo pakviesti savo gimtinei  nupiešti spalvingus piešinius, taip prisidėti  prie sveikinimų, skirtų Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai.

Patys jauniausi vaikai piešti dar nesugebėjo, todėl bibliotekininkė buvo paruošusi jiems užduotį – nuspalvinti Gedimino pilį. Linksmai bendraudami, kalbėdami apie Lietuvą, vaikai nupiešė ne po vieną piešinį. Jų piešiniuose dominavo ryškios spalvos, gimtinės vaizdai,  jie nepamiršo savo piešiniuose pavaizduoti Lietuvos trispalvės:  kas vaivorykštę, kas oro balioną, kas širdutes spalvino geltonai, žaliai ir raudonai.

Baigę piešti savo piešinius, vaikai vaišinosi saldumynais ir gėrė arbatą. Bibliotekininkė kiekvienam renginio dalyviui įteikė po mažą dovanėlę. Dar ilgai užsiėmimo dalyviai dalinosi įspūdžiais ir neskubėjo į namus. Vaikų piešti piešiniai iki kovo 24 dienos džiugins Bikavėnų bibliotekos lankytojus.

 

Gintarė Bagdonienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Bikavėnų filialo bibliotekininkė

Spausdinti
Facebook komentarai