Gink, saugok, padėk, bet išlik – bendruomenės pareigūnės suorganizuota žinių lyga

2018 m. gruodžio 4 d. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilalės rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Rasa Sadauskytė sukvietė Šilalės miesto ir rajono saugių kaimynysčių grupes į „kitokį“ susitikimą – „Gink, saugok, padėk, bet išlik“.

Bendruomenės pareigūnė bendradarbiaudama su Šilutės rajono savivaldybės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos kolektyvu suorganizavo renginį su įvairaus pobūdžio klausimais.

Renginio pradžioje buvo pasveikinta naujai susikūrusi saugi kaimynystė, Šilalės m., Pušyno gatvės, kurios pirmininkė tapo – Daiva Mikutavičienė.

Prizines vietas užėmė Laukuvos miestelio bendruomenė, Šilalės miesto Aušros gatvės ir Upynos miestelio A. Šlapiko, Liepų, Žemaitijos gatvių saugios kaimynystės komandos. Linksmiausia komanda buvo išrinkta – Pajūralio k., Upynės gatvės saugi kaimynystė. Prizai įsteigti vykdant Šilalės rajono savivaldybės prevencinio projekto – „Saugi bendruomenė Šilalės rajone“.

Dėkojame Šilutės rajono savivaldybės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos kolektyvui už pagalbą ir visiems dalyvavusiems. Jūsų geri ir nuotaikingi atsiliepimai įpareigoja ir skatina tobulėti!

Policijos kolektyvas džiaugiasi, kad šis renginys tampa tradicija ir skatina dalyvius, bei organizatorius ne tik domėtis, bet ir siekti užsibrėžtų tikslų.

Spausdinti
Facebook komentarai