Kelionių fotografijų parodos pristatymas

Birželio 26 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Gardamo filiale vyko vietos gyventojos Sonatos Kurmienės kelionių fotografijų parodos „Prisimenu daugiau negu mačiau, mačiau daugiau negu prisimenu“ pristatymas, skirtas miestelio šventei.

Šie metai kitokie, nes kurį laiką dėl pandemijos bibliotekose nevyko renginiai. Pasibaigus karantino laikotarpiui, visiems ypač džiugu, kad vėl yra galimybė dalyvauti renginiuose ir bendrauti.

Gardamiškė mokytoja Sonata Kurmienė – bendruomenėje gerai  žinomas žmogus. Išugdžiusi ne vieną pradinukų kartą, išmokiusi vaikus skaitymo ir rašymo paslapčių. Nors ji gimė ne Gardame, tačiau nuo mažumės atostogas  leisdavo pas senelius. Likimas čia lėmė sukurti  šeimą, gyventi ir dirbti.  Viena iš Sonatos Kurmienės aistrų yra kelionės, o jų metu – fotografavimas.

Parodos autorė pasakojo, kad kelionės lydi nuo jaunystės. Tai yra pagrindinis energijos užtaisas, naujos patirtys, naujai sutikti žmonės. Šiuo metu ji yra apkeliavusi beveik visą Lietuvą ir Europą, bet visuomet atsiras dar neaplankytų vietų, kur norėtųsi pabuvoti.

Renginio dalyviai dėkojo  už nuostabias akimirkas, užfiksuotas fotografijose, ir palinkėjo naujų  kelionių įspūdžių ateityje.

Muzikinę programą atliko Gardamo moterų vokalinis ansamblis „Aušrinė“ (vadovė Lina Balčiauskienė).

                                                                                                              Virginija Langienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Gardamo filialo bibliotekininkė

Spausdinti
Facebook komentarai