Rusnės biblioteka duris lankytojams atvėrė naujose patalpose

Nuo šiandien, lapkričio 16 dienos, Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos Rusnės filiale po neilgos pertraukos vėl priimami lankytojai, tiesa, jau kitu adresu – Neringos g. 7.  Neseniai  suremontuotose, dar dažais kvepiančiose patalpose jiems įrengta šiuolaikiška kompiuterių klasė, puiki salė šakinei ir grožinei literatūrai, pasirūpinta didžiulėmis erdvėmis vaikų knygoms ir renginiams bei žaidimams.

Pirmiausia, žinoma, norime padėkoti už rūpestį  ir supratimą rajono vadovams, F. Bajoraičio viešosios bibliotekos administracijai, UAB „Rekosta“ statybininkams. Naujosios Rusnės bibliotekos patalpos erdvios, šviesios ir šiltos. Remontas buvo atliktas greitai ir kokybiškai. O tada prasidėjo kraustymasis. Begalė knygų, lentynų, stalų ir kitokio turto. Čia labai padėjo Rusnės seniūnė  Dalia Drobnienė ir jos komanda, nes be jų pagalbos tikrai nebūtume susitvarkę. Būtent jie padėjo pervežti lentynas, sunkesnius baldus, knygas.

Smagu būtų sukviesti visus bibliotekos bičiulius į atidarymo šventę. Deja, esama situacija to neleidžia padaryti, bet visos problemos išsispręs, nugalėsime pandemiją, o tada  švęsime!

Kviečiame skaitytojus apsilankyti naujose Rusnės bibliotekos patalpose. Tuo pačiu prašome laikytis visų karantino metu taikomų apribojimų.

 

Algimantas Čėsna,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Rusnės filialo bibliotekininkas

Spausdinti
Facebook komentarai