vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas

Parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas

Kovo 3 dieną Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filiale vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas.  Autorė gimė ir augo Kintuose,  o baigusi mokyklą išvyko studijuoti ir gyventi į Klaipėdą. Jurgitos pašaukimas yra vaikai, tad nenuostabu, kad pasirinko pedagogės profesiją ir šiuo metu dirba  Klaipėdos „Gilijos“ pradinėje mokykloje pradinio ugdymo mokytoja.

Parodos dalyviams autorė papasakojo apie raižymo techniką, parodė, kokiu instrumentu naudodamasi kuria savo meną. Visiems kilo daug klausimų: kaip susidomėjo raižymu, kaip gimsta šie kūriniai, kiek laiko trunka sukurti raižinį, ar pati piešia, kuo skiriasi karpiniai nuo raižinių. Susirinkusieji džiaugėsi Jurgitos pomėgiu ir parodoje eksponuojamais raižiniais.

Autorė atvyko su dovanomis. Kintų pagrindinės mokyklos ir Kintų filialo vardu dėkojame jai.

Tai buvo gražus mokytojų ir buvusios mokinės susitikimas. Susėdus prie arbatos puodelio prisiminti mokyklos laikai. Tikimės, kad tai ne paskutinis susitikimas su popieriaus raižinių kūrėja bibliotekos parodų salėje.

 

Vitalija Vyšniauskienė
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Kintų filialo vyresn. bibliotekininkė

vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas vyko Jurgitos Urbonienės (Dajutytė) popieriaus  raižinių parodos „Ramybė ir laukimas“ pristatymas

Spausdinti
Facebook komentarai