Įvyko jau ketvirtasis turnyras „Europrotai”

protu_musis52012 m. balandžio 5 d., Dalia Vasiliauskytė

Balandžio 4 d. Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje į priešpaskutinį „Europrotų” turnyrą rinkosi aštuonios komandos: „Eurowin”, „Draugelės”, „Euronautai”, „Zigzagas”, „Kūlverstukai”, „Žaibai”, „JOD’ukai” ir „Ereliai”.

Iš visų užsiregistravusių komandų žaidime nedalyvavo dvi komandos – „Šilutės galvočiukai” ir „Sveika, Europa!”, o sugrįžo „JOD’ukai”, praleidę vieną turnyrą.
Kaip ir praėjusiuose turnyruose komandos susirungė 5 turuose, kurių metu vyko įnirtinga kova. Pasibaigus paskutiniam turui dvi komandos „Eurowin” ir „Zigzagas” surinko vienodą balų skaičių. Norint išsiaiškinti ketvirtojo turnyro lyderius komisijos pirmininkė Laima Dumšienė nusprendė komandoms užduoti papildomą klausimą, po kurio paaiškėjo turnyro nugalėtojas – Vydūno gimnazijos moksleivių komanda „Eurowin”. Antroje vietoje liko komanda „Zigzagas”, trečiąją vietą užėmė komanda „Kūlverstukai”, kuri savo žiniomis nenusileido pirmaujančioms komandoms.
Bendroje įskaitoje toliau pirmauja komanda iš Vydūno gimnazijos „Zigzagas”, antroje vietoje – komanda „Eurowin” ir trečioje – „Draugelės”.
Kitas ir jau paskutinis pavasario turnyro „Europrotai” etapas vyks balandžio 18 d. 17.00 val. F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje.

protu_musis1

protu_musis2

protu_musis3

protu_musis4

Spausdinti
Facebook komentarai