„Eurowin draugeliai” – „Europrotų” II turnyro laimėtojai

europrotai172012 m. lapkričio 15 d., Laima Dumšienė

Lapkričio 14 d. į Šilutės F. Bajoraičio viešąją biblioteką vėl rinkosi rudens sezono turnyro „Europrotai” komandos, kovingai nusiteikusios antrajam tyrnyrui. Penkiuose turuose varžytuves tęsė visos 8 komandos. Pirmajame ture, susidedančiame iš įvairių klausimų apie Europą, ir trečiajame ture apie asmenybes daugiausia taškų surinko „Eurowin draugeliai” (kapitonas Domantas Judeikis).

Antrajame ture geriausias žinias apie sportą parodė komanda „Tie, protingesni” (kapitonė Morta Norkutė), ketvirtajame – apie Europos vaizdus – komanda „Triratukas” (kapitonas Linas Zdanevičius), o muzikiniame ture – komanda „Pamariukai” (kapitonė Laura Balcerytė). Nedideliu taškų skirtumu turnyrą baigė komandos „JOD’ukai” (kapitonė Vilma Norkutė), Šilutės jaunuolių komanda „Ereliai” (kapitonas Andrius Jurkus), Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos komandos „Domas ir kompanija” (kapitonas Domas Saulevičius) ir „Knygnešiai” (kapitonas Irmantas Linkis) su mokytojomis Daiva Losiene ir Virginija Petrošiene.
Susumavus visų penkių turų rezultatus laimėtoja paskelbta „Eurowin draugelių” komanda. Laukiame žaidėjų trečiajame turnyre, kuris vyks lapkričio 21 d. 17.00 val. F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje.

europrotai9

europrotai10

europrotai11

europrotai12

europrotai13

europrotai14

europrotai15

europrotai16

europrotai18

europrotai19

europrotai21

europrotai22

 

 

Spausdinti
Facebook komentarai