„Europrotai” – link finišo tiesiosios

europrotai 0402012 m. lapkričio 21 d., Sandra Jablonskienė

Trečią trečiadienį iš eilės Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje rinkosi turnyro „Europrotai” gerbėjai, trokštantys įdomiai ir smagiai praleisti laisvalaikį. Turnyro metu komandos išmėgino savo žinias penkiuose turuose, susijusiuose su Europa.

Pirmajame ture, sudarytame iš įvairių klausimų, visos komandos pademonstravo puikias žinias Šilutės krašto tema. Šiame bei kitame ture istorijos tematika daugiausiai taškų pelnė „Eurowin draugelių” komanda. Trečiajame ture „Ekonomika” šią komandą pasivijo „Triratuko” komanda, surinkusi tokią pačią taškų sumą, o „JOD’ukai” nuo jų atsiliko tik per pusę taško. Europos vaizdus ketvirtajame ture geriausiai atpažino „Triratukas” ir „Tie, protingesni”, surinkę vienodą taškų sumą. Skirtingai nuo praėjusių rudens sezono „Europrotų” turnyrų, „Eurowin draugeliai” nustebino puikiais atsakymais į garsinius klausimus, aplenkę net šios srities žinovų „JOD’ukų” komandą.
Susumavus galutinius rezultatus trečiojo „Europrotų” turnyro nugalėtojais buvo paskelbta „Eurowin draugelių” komanda. Vos dviejų taškų skirtumu nuo jų atsiliko „Triratuko” komanda, o „Knygnešių” komanda iš paskutinės vietos šoktelėjo į ketvirtąją.
Baigiamajame „Europrotų” turnyre, kuris vyks š. m. lapkričio 28 d. 17.00 val., paaiškės rudens sezono nugalėtojai. Kviečiame aktyviai dalyvauti visas komandas, nes bus skaičiuojami ne tik ketvirtojo turnyro, bet ir praėjusių turnyrų įskaitiniai taškai. Linkime rudens sezono komandoms sėkmės ir azartiškos nuotaikos kovojant dėl nugalėtojų titulo.

europrotai 027

europrotai 028

europrotai 029

europrotai 030

europrotai 031

europrotai 038

europrotai 039

Spausdinti
Facebook komentarai