„KNYGŲ KALĖDOS“ kviečia papildyti mokyklų bibliotekas

knygu kaledos 2012Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Knygų Kalėdos” tęsiasi ir kviečia papildyti mokyklų bibliotekas naujomis knygomis. Pernai visi susitelkę surinkome 17 tūkstančių knygų šalies viešosioms bibliotekoms. Sukurkime kalėdinį stebuklą ir šiais metais!
„Per šias Kalėdas kiekvienas galime grįžti į savo mokyklą. Grįžti ne tuščiomis, o su naujomis ir įdomiomis knygomis. Iš jų Lietuvos vaikai mokysis mąstyti, kurti ir pažinti pasaulį!” – kviečia Prezidentė.
Daugiau nei 1000 mokyklų parengė reikalingiausių

knygų sąrašą, į kurį įtrauktos per praėjusius dvejus metus išleistos vaikų ir jaunimo grožinės literatūros knygos, taip pat programinė literatūra, enciklopediniai leidiniai. Rekomenduojamų knygų sąrašą rasite: www.knygukaledos.info
Naujų knygų savo krašto mokyklai Lietuvos žmonės galės nupirkti dovanų iš „Knygų Kalėdų” lentynos, kuri įsikurs knygynuose „Vaga”, „Pegasas” ir „Knygų namai” lapkričio 19 – sausio 6 dienomis. Akcijoje dalyvaujančios knygos bus pažymėtos specialiu lipduku ir joms bus taikoma 20 proc. nuolaida.
Knygų savo krašto mokyklai žmonės ir organizacijos galės padovanoti ir tiesiogiai. Prie akcijos pakvietėme prisijungti užsienio ambasadas, Lietuvos pramonės ir verslo organizacijas.
Kviečiame mokyklas aktyviai dalyvauti akcijoje, surengti knygos skaitymus su krašto rašytojais ir šventinius renginius vaikams.
Skaitykime, dovanokime, dalinkimės!

Spausdinti
Facebook komentarai