Pavasario šaltukas neatbaidė mažųjų bibliotekos bičiulių

img 32652013 m. kovo 22 d.

Džiugu, jog bibliotekos skaitymo skatinimo programos „Labas rytas” ciklas vaikų lopšelių-darželių auklėtiniams nepraranda populiarumo. Saulėtą, bet šaltoką kovo 22 d. rytą, į Šilutės F. Bajoraičio viešąją biblioteką sugužėjo lopšelio-darželio „Gintarėlis” „Pelėdžiukų” grupės mažieji. Juos atlydėjo priešmokyklinio ugdymo pedagogė Vitalija Martišienė ir auklėtojos padėjėja Rima Vasilenkienė. Mažiesiems smalsučiams buvo pristatytos naujos knygelės su įvairiausiomis užduotimis, gyvūnų garsais, dainelėmis, dėlionėmis, spalvingomis raidelėmis, senoji animacija.

Tokios knygutės ypač patraukė vaikučių dėmesį. Tačiau jie ne tik džiaugėsi knygų naujienomis, bet ir „liejo” spalvas, sportavo, žaidė loginius žaidimus, mokantys skaityti – skaitė „Grybų karą”. Šią knygelę ir knygų žymeklius bibliotekininkai padovanojo prisiminimui apie biblioteką ir joje gyvenančias pasakas bei personažus.
Kviečiame tėvelius savo mažiukus atvesti į viešąją biblioteką, joje vaikučiams labai patinka, jie norai draugauja su knygelėmis.

img 3231

img 3230

img 3244 

Spausdinti
Facebook komentarai