Šilutės bibliotekoje virė karštos kovos

foto112013 m. Gegužės 2 d. Lijana Jagintavičienė

     F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje vėl vyko karštos protų kovos. Čia savo sugebėjimus išbandė septynios šilutiškių komandos: „Penki tankistai ir Ugnė”, „Baisiai mundri volkswagenai”, „Juodosios orchidėjos”, „Antūso”, „Pamario jaunimas”, „Žaibai” ir Šilutės šaulių 8-osios kuopos komanda.

Viktorinoje „Protų susirėmimas” žaidė iš šešių žaidėjų sudarytos komandos. Užduotys buvo labai įvairios, dalis klausimų – sveikatos tema, nes balandis yra Sveikatingumo mėnuo.
     Žaidimo metu skambėjo juokas ir dažnai buvo galima išgirsti šias frazes: „Žinojau… Taip ir sakiau… Ar nesakaiu… Taip ir galvojom”.
     Po ilgų kovų garbingą pirmąją vietą užėmė komanda „Penki tankistai ir Ugnė”. Jiems įteikti specialiai šiam renginiui sukurti puodukai su viktorinos logotipu. Antrąją vietą iškovojo „Antūsa”, trečia liko „Pamario jaunimo” komanda.
     1–3 vietų nugalėtojams padovanoti ir kvietimai žaisti boulingą bei diplomai, kuriuos pasirašė Lietuvos Respublikos Seimo narė Dangutė Mikutienė – pagrindinė renginio rėmėja. Padėkos įteiktos ir nelaimėjusiems žaidėjams.
     „Tai įdomus ir linksmas būdas praleisti laisvalaikį smalsiems ir naujo sužinoti norintiems žmonėms. Tai komandinis žaidimas, paremtas protų kovų tipo viktorina, kuri šilutiškiams patinka ir pritraukia tuos, kurie yra ištroškę žinių bei nori jas pademonstruoti”, – sakė Jaunimo organizacijos Šilutės skyriaus aktyvas, protų kovas organizuojantis jau penktą kartą.
     Pasak organizatorių, tai ne egzaminas – tai žaidimas! Norint dalyvauti nereikia graužti knygų, skaityti dokumentų ar mokytis atmintinai. Tereikia pasitelkti bendras žinias ir loginį mąstymą.
     Nors šį kartą sėkmė nusišypsojo „Penkiems tankistams ir Ugnei”, visi žaidimo dalyviai paliko „mūšio lauką” puikiai nusiteikę ir pasiryžę dar ne kartą susitikti panašiuose renginiuose. JOD’iečiai dėkoja renginio rėmėjams: LR Seimo narei D. Mikutienei ir Šilutės verslo ir paslaugų centro direktoriui Edgarui Gudui. 

{gallery}documents/fotogalerija/2013_05_02_siljaunim{/gallery}

Spausdinti
Facebook komentarai