Sutikimas su rašytoju Vytautu V. Landsbergiu Ž. Naumiestyje ir Gardame

v.landsbergis

Š. m. spalio 30 d. (trečiadienį) kviečiame į susitikimą su rašytoju, autorinių dainų atlikėju, režisieriumi Vytautu V. Landsbergiu. Susitikimai vyks: 10.00 val. – Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos Žemaičių Naumiesčio filiale (Pergalės a . 17); 12.00 val. – Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos Gardamo filiale (Liepų g. 4).

V.V. Landsbergis Lietuvoje gerai žinomas kaip knygų autorius, filmų, dainų kūrėjas ir atlikėjas. Vaikai V.V. Landsbergį pažįsta kaip rašytoją, kuris rašo gražias pasakas. Pasakų jis yra sukūręs daug ir net keletą knygelių išleidęs, kurias mėgsta ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. V. V. Landsbergis, nuo pirmo kurso pradėjo kurti eiles, o didžiausiu savo mokytoju laiko Marcelijų Martinaitį. Pagal šio poeto eiles Vytautas V. Landsbergis dar ir dabar sukuria nemažai dainų. Šiuo metu jis jau yra sukūręs apie dvidešimt kino filmų, septynias pjeses ir nemažai eilėraščių tiek vaikams, tiek suaugusiems. Ne kartą rašytojo knygos išrinktos, kaip geriausios metų knygos vaikam ir paaugliams.
Rėmėjai: LR kultūros ministerija, Šilutės rajono savivaldybė.
Rengėjai: Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Žemaičių Naumiesčio filialas, Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Gardamo filialas.
Renginio plakatas

Spausdinti
Facebook komentarai