Europrotai finišo tiesiojoje

img 51362014 m. kovo 19 d., Informacijos skyrius

Kovo 19 d. į Šilutės viešąją biblioteką rinkosi azartiškai nusiteikę pavasario žaidimo „Europrotai” finalininkai, turėdami tikslą ne tik linksmai praleisti laiką, pabendrauti, rasti bendraminčių, bet ir laimėti. Žaidimas į devynias komandas subūrė įvairaus amžiaus ir profesijų atstovus iš Šilutės Vydūno gimnazijos, M. Jankaus pagrindinės mokyklos, nevyriausybinės jaunimo organizacijos, taip pat šeimas su mažosiomis savo atžalomis, tarnautojus, bibliotekininkus ir kitus Pamario bendruomenės narius.

Komandų vėl laukė penki turai – įvairūs klausimai, menas, Europos Parlamentas, vaizdai bei muzika – sudaryti po 10 klausimų. Jau po pirmojo turo buvo aišku, jog komandų žinios yra išties labai geros, jos nusiteikusios kovoti rimtai, neužleidžiant savo pozicijų. Įtampa išliko iki pat paskutinės žaidimo minutės.

Šio pavasario sezono žaidimo „Europrotai” favoritai žaidė taškas į tašką ir tik paskutinysis susitikimas nulėmė komandą laimėtoją, kuri pasidabino pagrindiniu Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje įsteigtu prizu – spalvingais „Europrotų” skėčiais. Pirmosios vietos laimėtojais ir prizininkais tapo Šilutės Vydūno gimnazijos gimnazistų komanda „Eurowin 4ever”, kurios kapitonui Eimantui Šauličiui buvo įteiktas papildomas organizatorių prizas, kaip azartiškiausiam žaidimo „Europrotai” dalyviui. Tik dviejų žingsnių (2 taškų) iki pergalės pritrūko komandai „Euro-meškučiai”, užėmusiai antrąją vietą. Jiems įteiktas organizatorių prizas – stalo žaidimas „Europa”. Trečiosios vietos laimėtoja paskelbta komanda „Biblio-Eu”. Gera nuotaika, knygomis ir kitais smulkiais prizais apdovanotos ir visos kitos žaidime dalyvavusios komandos.

Keturis pavasario sezono žaidimo „Europrotai” turnyrus kartu su žaidėjais išsijuosę sukosi ir žaidimo organizatoriai – Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Informacijos skyriaus specialistai: „arbitrės” Laima Dumšienė ir Dalia Vasiliauskytė, žaidimo vedėja Sandra Jablonskienė bei fotografas, didžėjus ir techninės dalies prižiūrėtojas Donatas Dobilinskas. Mes linkime komandoms sėkmės ir tikimės su visais susitikti „Europrotų” rudens sezono turnyruose.

 

Maloniai prašome pavasario sezono žaidimo „Europrotai” dalyvius užpildyti anketą http://www.publika.lt/apklausa-15-1d8aa620e6e24d59fab7a3c30011b466.html

{gallery}documents/fotogalerija/2014_03_19_Europrotai_finalas{/gallery}

Spausdinti
Facebook komentarai