Usėnų seniūnijos bendruomenė susipažino su septintąja Audriaus Šikšniaus knyga „Motinų valanda”

sam 01282014 m. balandžio 8 d., Onutė Miliauskienė

Pavasario popietę Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Usėnų filiale skaitytojams pristatyta Lietuvos nepriklausomų rašytojų sąjungos nario, Fridricho Bajoraičio literatūrinės premijos laureato Audriaus Šikšniaus septintoji knyga „Motinų valanda”. Kartu su autoriumi į renginį atvyko nuolatinis jo kūrybos mecenatas Arvydas Jakas.

Ištraukas iš naujausios knygos skaitė autorius. Jis taip pat papasakojo apie novelę „Gegužiukas”, kurioje pasakojama apie Kūčių dieną likimo valiai paliktą vokiečių mergaitę ir tolimesnį jos likimą. A. Šikšnius pasidalino savo sukurtais, dar neišspausdintais, poezijos posmais, apie planus parašyti detektyvą.
Pavasario sutikimas su nauja kraštiečio knyga vėl leido žavėtis autoriaus jausmingu ir išraiškingu eilėraščių skaitymu, pamatyti ne tik atbundančią gamtą, bet ir artimus žmones šalia savęs, o, svarbiausia, branginti juos ir patį gyvenimą.
Renginio metu gražių ir šiltų žodžių, linkėjimų autoriui ir knygos rėmėjui negailėjo Usėnų seniūnijos bendruomenės pirmininkė Aldona Rauktienė.

sam 0120

sam 0125

Spausdinti
Facebook komentarai