Šilutės F. Bajoraičio viešoji biblioteka tęsia 2014 m. edukacinės kūrybinės „Grafikos kūrimo stovyklos-studijos” užsiėmimus

Moksleivių užsiėmimo metu pagamintas ekslibrisasKviečiame mokyklinio amžiaus vaikus (nuo 12 metų), jaunimą ir suaugusiuosius į jau trečiąjį edukacinės kūrybinės „Grafikos kūrimo stovyklos-studijos” susitikimą. Užsiėmimai vyks š. m. rugsėjo 19 d. 15.00 val. Bibliotekininkystės ir kraštotyros skyriaus skaitykloje (III a.). Dalyvių laukia ne tik pažintis su grafikos meno subtilybėmis, atlikimo būdais ir technika, knygos ženklo – ekslibriso – sukūrimo savo namų bibliotekai galimybė, bet ir gerai kartu praleistas laikas, bendravimo įspūdžiai, pažintys.

Užsiėmimo trukmė – iki 3 val. Užsiėmimus ves ir jiems vadovaus Šilutės r. vaikų meno mokyklos Dailės skyriaus mokytojas Andrius Sirtautas. Visi dalyviai bus aprūpinti kūrybiniam procesui reikiamomis priemonėmis.

Praėjusių užsiėmimų (viešojoje bibliotekoje ir Usėnų filiale) lankytojai liko labai patenkinti kūrybiška ir nuotaikinga atmosfera, pačių sukurtais darbeliais bei įgytomis grafikos meno teorinėmis ir praktinėmis žiniomis.

Mažosios grafikos darbai bus panaudoti kuriant bibliotekos reklaminę atributiką: skirtukus, kvietimus, kalendorius, iliustracijas ir pan. Pasibaigus stovyklai bus surengta keliaujanti sukurtų darbų paroda.

Moksleivių užsiėmimo metu pagamintas ekslibrisasSusidomėjusius maloniai kviečiame registruotis. Jei turite klausimų – į juos atsakysime. Užsiregistruoti ar gauti išsamesnę informaciją galite užsukę į viešosios bibliotekos Informacijos skyrių (bibliotekininkė – Dalia Vasiliauskytė) arba į Bibliotekininkystės ir kraštotyros skyrių (vedėja – Nijolė Budreckienė). Taip pat paskambinę tel.: (8 441) 77137, (8 441) 78214 arba el. paštu daliav@silutevb.lt, nijoleb@silutevb.lt .

Nepraleiskite unikalios ir vienintelės galimybės sukurti savo asmeninį ekslibrisą ar kitą grafikos kūrinį.

Spausdinti
Facebook komentarai