Knygos „Valgau ir lieknėju: Ką valgyti visus metus ir kiekvieną dieną“ pristatymas

Knygos viršelis2014 m. spalio 28 d. (antradienį), 17.00 val. Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Periodikos skaiykloje (I a.) vyks knygos „Valgau ir lieknėju: Ką valgyti visus metus ir kiekvieną dieną” pristatymas. Dalyvauja ir patirtimi dalijasi šios knygos bei unikalios mitybos metodikos autorė, medikė, mokslininkė Alma Mieliauskienė.

Alma Mieliauskienė – klubo ,,Valgau ir lieknėju” įkūrėja. Prieš 30 metų sulieknėjo 60 kg, sukūrė unikalią metodiką, pagal kurią jos klube bei skaitydamos knygas jau sulieknėjo tūkstančiai moterų. Jos išleistos knygos ,,Valgau ir lieknėju (Kauno medicinos institutas. Mokslinės tezės)”, ,,Auksinė sveikatos taisyklė – valgau ir lieknėju”, ,,Pagaliau sėkmė – valgau ir lieknėju”, ,,Tau turi būti gerai, arba klubo, valgau ir lieknėju paslaptys visiems (Storulių psichologija)”, ,,Laimingos dienos”, ,,Šiemet pasiseks”, ,,Veidrodis, svarstyklės ir tu” yra mėgstamos ir skaitomos.

 

Naujausia knyga „Valgau ir lieknėju: Ką valgyti visus metus ir kiekvieną dieną” išleista po 15 metų pertraukos. Autorė džiaugiasi, kad knyga moterims labai patinka. Ten yra kiekvienam mėnesiui aktuali informacija apie jautrias organizmo vietas, medžiagų apykaitos ypatumus, rekomendacijos, ką patariama valgyti, ko vengti, kaip koreliuoja mūsų organizmo bioritmai su gamtos ritmais.

 

Maloniai kviečiame ateiti ir išgirsti naudingų patarimų mitybos reguliavimo klausimais. Renginys nemokamas.

 

Galėsite įsigyti knygą ir užsiregistruoti klubo paskaitoms.

Spausdinti
Facebook komentarai