Advento popietė „Ant angelo sparnų”

Advento popietė Pašyšių bibliotekoje2014 m. gruodžio 17 d., Danutė Adomavičienė

Adventas – susikaupimo, apmąstymų ir pasiruošimo Kalėdoms laikas. Tad gruodžio15 d. Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Pašyšių filiale vyko advento popietė ,,Ant angelo sparnų”. Pabūti kartu rinkosi visi tie, kurie neabejingi savo krašto papročiams ir tradicijoms. Skambant kanklių muzikai bibliotekininkė Danutė Adomavičienė susirinkusius supažindino su advento papročiais.

Ramybės, supratingumo ir meilės linkėjo Šilutės dekanas, kunigas Stasys Toleikis. Savo malda jis paragino atsigręžti vieniems į kitus, ištiesti pagalbos ranką ir skleisti tą gerumo šilumą, kurią jis jautė apsilankęs bibliotekoje. Kiekvienas iš mūsų turime savo angelą sargą, tad bibliotekininkė padovanojo šį simbolį ir garbingam renginio svečiui. Tegul jis siunčia žmonių lūkesčių ir gerumo žinią.

Biblioteką užliejo nuostabių kalėdinių giesmių garsai. Jas atliko Juknaičių ir Pašyšių pagrindinių mokyklų mokiniai kartu su savo mokytojomis Jūrate Šukiene ir Eurika Blažiene. Popietėje skambėjo ir Pašyšių bendruomenės narių kūryba. Ją pristatė Elena Razgienė, Onutė Miklovienė, Deimantė Blažytė ir Karolina Kunšteinaitė.

Kalėdos – stebuklų ir dovanų metas. Jų sulaukė ir Pašyšių biblioteka. Didžiulį ryšulį knygų šiemet skaitytojai ras po egle. Akcijos ,,Knygų Kalėdos” metu bibliotekai padovanotos knygos džiugins ir mažus, ir didelius skaitytojus. Rėmėjams bibliotekininkė padovanojo po angelą sargą, globosiantį juos visus metus ir priminsiantį apie dosnumą ir gerumą kitiems.

Patys šilčiausi ir nuoširdžiausi žodžiai popietės metu ištarti visiems, kurie šiais metais buvo kartu su biblioteka, dovanojo knygų, prisidėjo prie jaukios aplinkos kūrimo.

{gallery}documents/fotogalerija/2014_12_17_pasysiai{/gallery}

Spausdinti
Facebook komentarai