Gardamo vaikus jau aplankė Kalėdų Senelis

p10409902014 m. gruodžio 19 d., Diana Formanikaitė

Iki Kalėdų likus vos savaitei Gardamo seniūnija sukvietė ikimokyklinio amžiaus vaikus ir jų tėvelius susitikti su Kalėdų Seneliu ir jo pagalbininkais. Ši savaitė vaikams – pilna džiugaus nerimo. Paslaptingas, vaikų vaizduotę žadinantis Kalėdų Senelio apsilankymas tampa kone svarbiausiu įvykiu – ir patys jauniausi, ir vyresni tiki šiuo svajones pildančiu personažu, stengiasi būti geresni.

Kalėdine dovana susirinkusiems vaikams, jų tėveliams ir seneliams tapo spektaklis „Kaip genys eglę kirto”, kurį parodė Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Gardamo filialo bibliotekininkų būrelis.

Po įspūdingo spektaklio Kalėdų Senelis dalino dovanas iš savo didžiulio maišo. Kartu pasidžiaugta kiekvieno vaiko pastangomis, sumanumu, gebėjimais. Šventėje žaidė, vaidino, dainavo visi svečiai, tarp kurių buvo Gardamo parapijos kunigas Antanas Gylys, vienas iš šventės rėmėjų, UAB „Žibai” vadovas Steponas Kazlauskas ir Šylių bendruomenės atstovai.

Šventę organizavo Gardamo seniūnija, Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Gardamo filialas ir Žemaičių krašto etnokultūros centras. Šventės rėmėjai: Gardamo bendruomenė „Tenenys”, Šylių bendruomenė „Švylys”, UAB „Egmina”, UAB „Žibai”.

p1040993

p1040992

p1040988

Spausdinti
Facebook komentarai