Naujausios Audriaus Šikšniaus knygos „Gyvenimo gyventojai” sutiktuvės Kintuose

Naujausios Audriaus Šikšniaus knygos sutiktuvės Kintuose2015 m. vasario 23 d., Vaida Nausėdaitė

Vasario 19 d. Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filiale pristatyta naujausia, dar spaustuvės dažais kvepianti, jau aštuntoji Fridricho Bajoraičio literatūrinės premijos laureato, Lietuvos nepriklausomų rašytojų sąjungos nario Audriaus Šikšniaus prozos ir poezijos knyga „Gyvenimo gyventojai”.

Joje publikuojama novelė „Stiklinė vienatvės” (novelės ištraukos jau spausdintos laikraštyje „Pamarys”) bei eilėraščiai, kurių pagrindinė tema – kaimo žmonių, gamtos ir kiekvieno iš mūsų gyvenimas. Trumpose eilutėse slypi gili prasmė, verčianti kiekvieną susimąstyti, koks trapus ir netikėtas gali būti gyvenimas.

Naujausios Audriaus Šikšniaus knygos sutiktuvės Kintuose

Rašytojas dėkojo knygos viršelio autoriui Aurimui Liekiui, redaktorei Birutei Morkevičienei ir, žinoma, didžiausia padėka skirta jo kūrybos mecenatui, leidybos rėmėjui Arvydui Jakui. Jis kartu su Audriumi Šikšniumi atvyko į Kintus pristatyti knygos „Gyvenimo gyventojai”.

Kintiškiai įdėmiai klausėsi autoriaus skaitomų eilių, nes tik jis pats geriausiai gali išreikšti tikrąją eilėraščio dvasią. Po knygos pristatymo susirinkusieji neskubėjo skirstytis ir prie kavos puodelio dalijosi mintimis apie rašytojo kūrybą, įsigijo jo knygų. Vieną egzempliorių Audrius Šišknius padovanojo ir Kintų bibliotekos skaitytojams.

Spausdinti
Facebook komentarai