Kintuose – Meilės tėvynei ir artimui vakaras

Kintuose – Meilės tėvynei ir artimui vakaras2015 m. vasario 23 d., Vaida Nausėdaitė

Vasario 14 d. Kintų seniūnijoje vyko daugybė renginių. Ventėje ūžė ir triukšmavo Užgavėnių persirengėliai, o vakare Kintų pagrindinės mokyklos daugiafunkciame centre kintiškių laukė gitaros koncertas ir pramoginė vakaro dalis.

Dainuojamosios poezijos atlikėjo Ado Nausėdos atliekamos dainos virpino susirinkusiųjų širdis. Skambėjo tiek patriotiškos, tiek linksmos, meilės kupinos dainos. Šiltas gitaros koncertas nepaliko nė vieno abejingo, tad ir dainų nuskambėjo daugiau nei planuota.

Po koncerto Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialo bibliotekininkė vakaro dalyvius pakvietė varžytis protų kovose „Aš myliu”. Visi Lietuvos trispalvės gerbei susiskirstė į tris komandas –„Geltonųjų”, „Žaliųjų” ir „Raudonųjų”. Protų kovos susidėjo iš trijų turų po 5 klausimus. Klausimai buvo susiję su meile Lietuvai ir savo artimui. Žodiniai klausimai kėlė daugiausiai diskusijų, o vaizdinius ar garsinius klausimus lydėdavo šypsenos. 14,5 taško iš 15 galimų surinko „Raudonųjų” komanda, kurią sudarė dvi Linos, Karolis, Gintautas ir Alvydas. Nugalėtojai apdovanoti saldžiomis dovanėlėmis.

Po protų kovų visi vakaro dalyviai buvo pakviesti į šokių vakarą, kuriame skambėjo meilės dainos, žaidimai poroms ir vienišoms širdims.

Kintuose – Meilės tėvynei ir artimui vakarasKintuose – Meilės tėvynei ir artimui vakaras

Spausdinti
Facebook komentarai