UŽDĖK SAVO IDĖJAI PLIUSĄ!

Europos jaunimo savaitėTuri puikią idėją, kurią būtų galima įgyvendinti tavo savivaldybėje? O galbūt tokią idėją jau įgyvendinai? Jei idėja yra aktuali ne tik tau, bet ir kitiems jauniems žmonėms bei vietos bendruomenei, tuomet pasidalink ja su kitais ir taip uždėk idėjai pliusą!
Kviečiame 14-29 m. jaunimą pristatyti savo idėją ar įkvepiančią patirtį, aktualią kitiems jauniems žmonėms bei vietos bendruomenei Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje gegužės 5 d. 14.00 val. renginyje „Idėja+”, skirtame Europos jaunimo savaitei paminėti.
„Idėja+” tikslas – paskatinti jaunimą dalintis idėjomis, susijusiomis su jaunuomenės dalyvavimu darbo rinkoje ir bendruomenės gyvenime, prisidėti prie geresnio jų ir vietos politikų dialogo bei bendradarbiavimo.
Labiausiai įkvepiančios idėjos autorius gaus piniginį prizą – 50 eurų bei bus pakviestas į nacionalinį Europos jaunimo savaitės renginį 2015 m. gegužės 7 d. Vilniuje, kuriame galės susipažinti su pačiomis kiečiausiomis idėjomis iš visų Lietuvos savivaldybių, o pačios geriausios idėjos autorius vyks į pažintinę kelionę po Europos Sąjungos institucijas Briuselyje 2015 m. liepos 12-14 d.
Ateik ir įkvėpk mus pokyčiams!

Daugiau informacijos čia

Kontaktai pasiteirauti ir registracijai:
Šilutės Fridricho Bajoraičio viešoji biblioteka (Tilžės g. 10)
El. p.: ignez@silutevb.lt
Tel.: 8 441 45 967

Spausdinti
Facebook komentarai