„Jaunieji protai” kovėsi Grabupiuose

„Jaunieji protai" kovėsi Grabupiuose2015 m. gegužės 19 d., Šarūnė Gerulytė

„Jaunieji protai” kovėsi Grabupiuose
Penktadienio rytą Šilutės Žibų pradinės mokyklos Grabupių skyriaus ikimokyklinukai ir mokiniai susirinko į Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Grabupių filialą pasirungti protų ringe. Gerai nusiteikusios, skanduodamos žaidime dalyvavo „Tigrų”, „Mad Money”, „Žaliųjų” ir „Piratų” komandos.

Už kūrybingus prisistatymus vaikai buvo apdovanoti ne tik gausiais kolegų aplodismentais, bet ir papildomu komisijos balu.
„Jaunieji protai" kovėsi GrabupiuosePirmajame ture dalyviai pasitikrino bei atnaujino žinias apie rūšiavimą. Šiame ture pralaimėjusių nebuvo, visi pasirodė puikiai. Po apgaulingos pradžios, antrasis turas dalyviams parodė, kad dėl pergalės teks pakovoti.
Labiausiai komandoms patiko įdomiausias ir moderniausias antrasis turas – vaizdiniai klausimai. Į šį turą įsijungė Gardamo bei Pašyšių filialų skaitytojai, Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos jaunųjų knygos bičiulių būrelio „Galvočiukai” nariai, viešosios bibliotekos Informacijos skyriaus specialistė Dalia Vasiliauskytė.
Trečiasis turas – vaizdų pasaulis. Šiame ture dalyviams buvo pateiktos užduotys apie knygų personažus, Šilutės miesto istoriją, sporto šakas, kt. Papildomiems balams užsidirbti paskelbta atsipalaidavimo užduotis – sukurti komandos ženklą. Po to dalyvių dar laukė žaismingiausias turas – muzikinė kova.
Kol komisija skaičiavo visų turų rezultatus, dalyviai žaidė loginį stalo žaidimą „Alias”. Susumavus balus nugalėtojais buvo paskelbta „Žaliųjų” komanda (kapitonas Matas Rupainis). Šauniai pradėtas penktadienis dalyvius nuteikė smagiam savaitgaliui!

„Jaunieji protai" kovėsi Grabupiuose„Jaunieji protai" kovėsi Grabupiuose„Jaunieji protai" kovėsi Grabupiuose

Spausdinti
Facebook komentarai