Mūsų mažieji draugai

Mūsų mažieji draugai2015 m. spalio 3 d., Vida Paldauskienė

Kiekvienais metais spalio 4-ąją minima Pasaulinė gyvūnų diena. Šią dieną visuomenė skatinama skirti ypatingą dėmesį savo augintiniams, padėti beglobiams gyvūnams ir kitaip prisidėti prie gyvūnų gerovės.
Penktadienį, po pamokų, Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos Traksėdžių filiale rinkosi jaunieji gyvūnų mylėtojai su savo augintiniais.

Atvyko Šilutės veterinarijos gydytojas Kęstutis Petravičius, kuris diskutavo gyvūnų globos klausimais, pateikė mokiniams daug naudingos informacijos apie gyvūnų priežiūrą, apsaugą, gyvūnų teises bei gyvūnų ligų prevenciją. Svečias išsamiai atsakinėjo į vaikų pateikiamus klausimus.
Vaikai noriai pristatinėjo savo augintinius, pasakojo, kaip prižiūri savo gyvūnus bei jų atsiradimo namuose istorijas.
Bibliotekoje buvo eksponuojami įvairių klasių mokinių piešiniai tema „Mūsų mažieji draugai”. Vaikai buvo raginami būti geresniems gyvūnams ne tik šią vieną dieną, bet ir visus metus, juk mūsų augintinių ir kitų gyvūnų gerovė priklauso tik nuo atsakingų žmonių.
Renginys buvo įdomus ir naudingas. Kiekvienas išsinešė naujų žinių, gerų emocijų bei įvairių prizų.

Mūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugaiMūsų mažieji draugai

Spausdinti
Facebook komentarai