Meninė popietė Inkakliuose

DSC03380

Balandžio 30 d. Inkaklių mokykla-daugiafunkcis centras kartu su Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Inkaklių filialu pakvietė inkakliškius į popietę „Poezija, skambanti fotografijos mene“.

Tai buvo kitoks oro gurkšnis, atvežtas į Inkaklius. Menų sintezė – fotografija, poezija, muzika, koliažas – visa tai buvo jau lyg ir pažįstama, bet kartu ir nauja.

DSC03370Renginio metu pristatyta meno darbų paroda, kurioje eksponuojami Danutės Gailiūnienės, Birutės Morkevičienės, Tatjanos Petravičienės, Eugenijaus Šuldiakovo fotografijos darbai bei Gintarės Merkytės koliažo darbai. Parodą pristatė renginio vedėjas Eugenijus Šuldiakovas. Jo manymu, žmogus yra sukurtas laimei, kaip ir kūrybai, todėl reikia bandyti atrasti savyje kūrėją. Tatjana Petravičienė ir Gintarė Merkytė, pasakodamos apie savo darbus, kūrybą, kalbėjo, jog kurdamos jos jaučiasi atradusios save ir yra laimingos. Anot jų, kiekvienas žmogus gali savyje atrasti meninę gyslelę kūrybai.

Viso renginio metu skambėjo T. Petravičienės sukurta svajinga muzika, kurios akordai šildė ir kvietė pasinerti į skaitomos poezijos bei spalvingų fotografijų, rodomų ekrane, magiją.

DSC03409 DSC03393 DSC03375

Spausdinti
Facebook komentarai