Moksleivių vasaros stovyklų šturmas Fridricho Bajoraičio viešojoje bibliotekoje

IMG_6351

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet pasibaigus mokslo metams norintys papoilsiauti ir papramogauti vaikai galėjo rinktis vasaros stovyklą mokykloje. Na, o vieną dieną stovyklautojai mielai renkasi praleisti bibliotekoje.

Štai birželio 1 d. iš pat ryto bibliotekoje svečiavosi Traksėdžių pagrindinės mokyklos pradinukai. Nebuvo pamiršta, kad ši diena yra Vaikų gynimo diena, po sveikinimų įsisuko pramogų karuselė, vieni varžėsi interaktyvaus boulingo žaidime, kiti šoko smagius interaktyvius šokius .

Atėjus vakarui 17 val. visi bibliotekos geriausi draugai ir lankytojai buvo pakviesti dalyvauti pilietinėje iniciatyvoje. Įvyko interaktyvios boulingo varžytuvės tarp Šilutės socialinių paslaugų centro auklėtinių ir jaunųjų bibliotekos lankytojų bei jų šeimos narių. Linksmai prabėgo laikas, po to visi dalyviai buvo pakviesti įsijungti į akciją, bendram apsikabinimui ir žodžio „taika“ ištarimui.

Išaušus birželio 2 ir 3 d. rytui į biblioteką linksmai nusiteikę skubėjo Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos vasaros stovyklos dalyviai. Jų jau laukė bibliotekininkų paruoštos linksmybės, pasitelkus vieną iš populiariausių ir pažangiausių šiuolaikiškų technologijų, žaidimų konsoles, vasaros stovyklos dalyviams buvo surengtas interaktyvus žaidimų rytmetis, boulingo čempionatas. Kita grupė moksleivių vasaros kiemelyje liejo prakaitą kiemo šaškių turnyre. Pralaimėjusių nebuvo, visus lydėjo džiugi nuotaika ir smagiai praleistas laikas. Bibliotekininkai džiaugiasi tuo, kad visas šias galimybes suteikia jų įgyvendinamas projektas „Inovatyvūs pramogadieniai kartu su biblioteka.“

IMG_6357 IMG_6320 IMG_6269

Spausdinti
Facebook komentarai