Užsiėmime „Piešianti vasara“ spalvas liejo tėveliai ir vaikai

Vasarai įpusėjus ir orams nelepinant visi ieškome tokios veiklos, kad visa šeima smagiai praleistų laiką. Liepos 21 d. Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje vyko meninis užsiėmimas tėvams ir vaikams „Piešianti vasara“. Grojant raminančiai muzikai susirinkusieji leido savo fantazijai išsilieti ant balto popieriaus lapo. Juk nedažnai namie susėdę su vaikais piešiame vieną bendrą šeimos piešinį. Be tėvelių atėję vaikai irgi turėjo galimybę išreikšti savo jausmus piešdami savo piešinius.

Piešimo pamoką vedė Eugenijus Šuldiakovas – meno studijos „Įkvėpimas kūrybai“ vadovas, sertifikuotas meno terapeutas, meninio koučingo ekspertas, originalios metodikos ,,Energetinis autoportretas“ kūrėjas.

Mes stengiamės suartėti su savo vaikais taip, kad jie pasitikėtų ir nebijotų atskleisti savo jausmų, bandome vaikus suprasti ir viliamės, kad jie supranta mus. Galbūt norėtumėte sukurti dar glaudesnį ryšį? Juk laikas, praleistas su savo atžalomis, neįkainojama vertybė. Tad kviečiame jus ir šį penktadienį, liepos 28 d., 15.00 val. atvykti į meno terapijos užsiėmimą, skirtą tėvams ir vaikams. Užsiėmimas vyks Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje (Tilžės g. 10, IV aukštas).

 

 

 

Ilona Jonikaitė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Vaikų aptarnavimo skyriaus bibliotekininkė

Spausdinti
Facebook komentarai