Poezijos ir muzikos vakaras „Džiugus laukimas rimtyje“

Gruodžio 15 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Juknaičių filiale vyko poezijos ir muzikos vakaras „Džiugus laukimas rimtyje“, skirtas akcijai „Knygų Kalėdos“.

Švenčių metu visi norime būti mylimiausių žmonių ir artimiausių draugų būryje, dovanoti tik geriausias emocijas, kurios į kiekvieno mūsų atmintį sugula patyrus malonias akimirkas.

Pasidalinti advento laukimo džiaugsmu į biblioteką buvo pakviesti juknaitiškiai. Renginio metu Birutė Jankauskienė kartu su bibliotekininke skaitė kraštiečių eiles. Poezijos posmus keitė Aurelijos Novikienės pianinu atliekamos melodijos ir gitaros skambesys. Gitara grojo ir dainavo Nikolajus Filimonovas.

Nuoširdžiai skaitomos eilės ir užburiantys muzikos garsai pasiekė renginyje dalyvavusių juknaitiškių širdis ir sukūrė šventinę nuotaiką, būdingą advento laikotarpiui. Šis poezijos ir muzikos vakaras susirinkusiems priminė, kad baigiantis gruodžio mėnesiui, pačiu tamsiausiu metų laiku, kai saulė vis trumpiau ir trumpiau pasirodo, artėja pačios jaukiausios metų šventės – Kalėdos, kurios nuskaidrina žmogaus gyvenimą ir suteikia viltį, kad ateinantys metai bus geresni, kad artimas žmogus visada bus šalia, kad supantys žmonės neapvils ir bus geresni, kad pasieksime savo tikslus.

 

 

Rasa Vaičiulienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Juknaičių filialo bibliotekininkė

Spausdinti
Facebook komentarai