Viktorina ir fotografijos su vėliavomis papuoštos Rusnės vaizdais

Kovo 9 dieną Salos etnokultūros ir informacijos centre vyko šio centro ir Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Rusnės filialo organizuotas renginys „Trys spalvos“, skirtas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti.

Vėliavos spalvomis papuoštoje salėje sugiedojus Lietuvos himną, vyko viktorina. Jos metu buvo demonstruojamos fotografijos, kurias rusniškiai atsiuntė renginio organizatoriams. Jose įamžinti vėliavomis papuoštos Rusnės vaizdai, įvairių švenčių akimirkos. Viktorinos  metu, atsakinėdami į klausimus, visi dar kartą įsitikino, kad daug žino apie šalies istoriją bei dabartį. Viktorinos klausimus keitė nuotaikingi  šokių kolektyvo „Rusnietis“ šokiai ir skambios vokalinio ansamblio „Luotužė“ dainos.

Viktorinos vedėjai Sonata ir Algimantas po ilgų svarstymų nusprendė, kad viktorinoje nugalėjo visi jos dalyviai. Jie buvo apdovanoti mažytėmis trispalvėmis, kad ir į namus parsineštų šventinę nuotaiką. Bibliotekininkai  knygomis apdovanojo fotografijų autorius. Kartu praleistos akimirkos dar labiau visus suartino, sutelkė, dar labiau įprasmino šventę – Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną.

 

Algimantas Čėsna,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Rusnės filialo vyresn. bibliotekininkas

Spausdinti
Facebook komentarai