Eglės Paulauskienės rankdarbių parodos „Nėrinių stebuklas“ pristatymas traksėdiškiams

Balandžio 25 d. Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Traksėdžių filiale vyko Eglės Paulauskienės (Traksėdžiai) kūrybinių darbų parodos „Nėrinių stebuklas“ pristatymas, kurio metu eksponuoti nėriniai bei papuošalai iš biserio karoliukų.

Darbšti šešių vaikų mama spėja ne tik savo atžalomis pasirūpinti. E. Paulauskienė aktyviai dalyvauja ir visuomeninėje veikloje: nuo pat asociacijos „Traksėdžių viltis“ įkūrimo pradžios eina pirmininkės pareigas, yra sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Šilutės viltis“ pirmininkė.

Savo rankdarbiais kūrybinga moteris stebina visus aplinkinius. Didžiausias Eglės laisvalaikio pomėgis, o kartu ir atsipalaidavimo būdas yra rankdarbiai: mezgimas, nėrimas, vėrimas iš biserio karoliukų. Rankdarbius ji mėgo nuo mažens. Mezginiais ir nėriniais yra išpuošusi ne tik vaikus, vyrą, bet ir visus draugus, gimines. Bibliotekos lentynas papuošė ne tik nėrinių suknelės, bet ir fotodrobės su E. ir V. Paulauskų šeimos švenčių akimirkomis, kur mama su dukromis pasipuošusios Eglės kūriniais.

Susitikimo metu E. Paulauskienė negailėjo patarimų, dalinosi savo sukaupta patirtimi, ragino pabandyti puoštis rankų darbo nėriniais Jos rankdarbiai dar kurį laiką džiugins Traksėdžių bibliotekos lankytojus.

 

Vida Pozniakovienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Traksėdžių filialo bibliotekininkė

Spausdinti
Facebook komentarai