Žibų pradinės mokyklos Grabupių skyriuje įvyko Mokslo metų baigimo šventė

Birželio 7 d. Žibų pradinės mokyklos Grabupių skyriuje įvyko Mokslo metų baigimo šventė 4 klasių mokiniams. Ketvirtokus sveikino 1-3 klasių mokiniai, mišrios priešmokyklinės grupės vaikai, mokytojai ir tėveliai.

Paskutinis skambutis vaikus pakvietė paskutinei pamokai į klasę, kurioje mokėsi visus ketverius metus. Ketvirtos klasės mokytoja Drąsutė Vaitkevičienė palinkėjo savo ugdytiniams sėkmės besimokant kitose mokyklose, o svarbiausia užaugti dorais ir garbingais žmonėmis. Vėliau į  iškilmingai papuoštą salę susirinko mišrios priešmokyklinės grupės vaikai, keli iš jų kitais metais jau lankys pirmąją klasę, taip pat 1-3 klasių moksleiviai, tėveliai, mokytojos Aldona Bagdonienė, Asta Justienė, Drąsutė Vaitkevičienė bei paskutinį skambutį girdintys šioje mokykloje ketvirtokai. Šventę pradėjo ketvirtos klasės mokiniai. Jie dainavo, skaitė eiles, o taip pat  pasveikino visus su mokslo metų užbaigimu. Pasveikinti ketvirtokų atvyko ir Šilutės Žibų pradinės mokyklos direktorės pavaduotoja Ramunė Vaidilienė.  Ji įteikė mokyklos baigimo pažymėjimus ir palinkėjo sėkmės. Sveikinimus tęsė 1-3 klasių mokiniai, kurie sudainavo linksmą dainelę ir įteikė dovanėles savo vyresniesiems draugams, paliekantiems  šią mokyklą. Ketvirtokai, atidėkodami parodė savo programėlę: deklamavo, dainavo ir  šoko.

Iškilmingai mojuodami ketvirtokai tarė ačiū tėveliams, mokytojoms, jų švarą prižiūrinčiai valytojai, bibliotekininkei ir visiems, kurie padėjo jiems mokytis šioje mokykloje. Mokytoja Drąsutė Vaitkevičienė padėkojo tėveliams ir mamytėms, kurie mokė ir daug padėjo besiruošiant įvairiems renginiams. Šventę vainikavo bendra ketvirtokų ir susirinkusių daina. Gera nuotaika ir akimirkos užfiksuotos nuotraukose.

 

 Ingrida Petrikauskienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Grabupių filialo bibliotekininkė;
Drąsutė Vaitkevičienė,
Šilutės Žibų pradinės mokyklos
Grabupių skyriaus mokytoja

Spausdinti
Facebook komentarai