Advento vakaras Laučiuose

Gruodžio 13 dieną  Laučių bendruomenėje advento vakaras, kurį surengti padėjo Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Laučių filialas, prasidėjo eglutės įžiebimu ir daugiafunkcės aikštelės atidarymu.

Šventėje dalyvavo Šilutės rajono savivaldybės tarybos narys Tomas Budrikis, Savivaldybės vyriausioji specialistė Vilma Stungurienė, Šilutės seniūnijos seniūnas Raimondas Steponkus. Jie palinkėjo gražių, jaukių ateinančių švenčių, prasmingų Naujųjų metų.

Sugrįžus į salę vakaro vedėjai Akvilė Burzdžiutė ir Armandas Krauleidis pristatė Šilutės meno mokyklos kanklininkes ir jų kūrinius, kurie užbūrė savo skambesiu. Advento vakaro programą ramybę skleidžiančiomis giesmėmis tęsė choras „Laudamus“. Vakaro vedėjai turėjo staigmeną evangelikų liuteronų kunigui Remigijui Šemekliui. Diskusija vyko apie kunigo gyvenimą iki kunigystės, jo pašaukimą kunigystei. Kunigas atsakė į daugelį kitų įdomių gyvenimiškų klausimų.

Vakaro pabaigoje visi svečiai ir bendruomenės nariai buvo pakviesti prie vaišių stalo. Laikas prabėgo greitai, širdyje liko šiluma, ramybė ir šventinė nuotaika.

Sonata Dauskartė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Laučių filialo bibliotekininkė

 

Spausdinti
Facebook komentarai