Viktorina „Taip ar ne?“

Vasario mėnesį yra nemažai švenčių ir atmintinų datų. Vasario 10–15 d. buvo Saugesnio interneto savaitė, kurios tikslas – skatinti vaikus ir jaunimą saugiau ir atsakingiau naudotis interneto technologijomis ir mobiliaisiais įrenginiais. Vasario 11 d. Lietuvoje ir daugiau nei 120 pasaulio šalių minima Saugesnio interneto diena. Vasario 14-oji – šv. Valentino diena. Vasario 16-ąją minima Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Šiais metais vasario 25-ąją švęsime Užgavėnes.

Vasario 14 d. Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialas pakvietė Kintų pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokinius dalyvauti viktorinoje „Taip ar ne?“, pasitikrinti žinias ir įgyti naujų. Bibliotekininkei talkino Kintų jaunimo klubo narys Laimonas Jucius, kuris vedė viktoriną. Gerų emocijų renginio metu netrūko.

Kiekvienas mokinys burtų keliu sužinojo, kurioje komandoje žais. Dalyvavo septynios komandos: „Žalia“, „Geltona“, „Melsva“, „Raudona“, „Rožinė“, „Ruda“ ir „Balta“. Nedideliu taškų skirtumu viktoriną laimėjo „Raudona“ komanda, antrą vietą užėmė „Balta“, o trečią – „Geltona“. Kiekvienas nugalėtojų komandos narys buvo apdovanotas simboliniais prizais, kuriuos įsteigė Kintų bendruomenė.

Dėkojame Kintų jaunimo klubo nariui Laimonui Juciui, kompiuterinių sistemų inžinieriui Vitalijui Šturmai už pagalbą organizuojant viktoriną.

Renginys vyko įgyvendinant Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialo projektą „Robotų ir savo krašto tyrinėtojai – 2“, finansuotą Lietuvos kultūros tarybos ir Šilutės rajono savivaldybės.

Vitalija Vyšniauskienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios
bibliotekos Kintų filialo vyresn. bibliotekininkė

Spausdinti
Facebook komentarai