Viktorina „Ką žinai apie Lietuvą?“

Protų kova

Antrus metus Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialas vykdo projektą „Robotų ir savo krašto tyrinėtojai“. Šių metų vienas iš projekto uždavinių  – vykdomas  veiklas parodyti ir pristatyti ne tik Kintuose, bet ir už rajono ribų. Priekulės socialinių paslaugų vaikų dienos centro auklėtiniai lydimi auklėtojų ne kartą lankėsi Kintų bibliotekos organizuojamuose robotikos užsiėmimuose. Vasario mėnesį Klaipėdos rajono Jono Lankučio viešosios bibliotekos Drevernos filiale pristatytos  robotikos dirbtuvėlės vaikams, kurie su nekantrumu laukia, kada vėl pas juos vyksime.

Rugsėjo 10 d. Kintų biblioteka Priekulės kultūros centro Drevernos skyriuje surengė viktoriną „Ką žinai apie Lietuvą?“ Dalyviai pasitikrino žinias apie Lietuvą bei savo regioną. Nebuvo nei laimėjusių, nei pralaimėjusių. Visos komandos pasirodė šauniai ir džiaugėsi prizais.

Pasibaigus viktorinai Drevernos kultūros namų renginių organizatotė Virgina Asnauskienė sakė: „Buvom ir tebesam pagauti azarto ir  diktei dėkojam sumanytojai bei vykdytojai Vitalijai Vyšniauskienei, dreverniškiams, kad susigundė ir atėjo…“

Šiuo projektu skatinama tarprajoninė partnerystė, bendradarbiavimas, didinamas bendruomenių aktyvumas, mažinama socialinė atskirtis.

Renginys vyko įgyvendinant Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialo projektą „Robotų ir savo krašto tyrinėtojai – 2“, finansuotą Lietuvos kultūros tarybos ir Šilutės rajono savivaldybės.

Vitalija Vyšniauskienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Kintų filialo vyresn. bibliotekininkė

Spausdinti
Facebook komentarai