Lopšelio-darželio Žibutė auklėtinių apsilankymas bibliotekoje

Artėjant Motinos dienai – kino seansas vaikams apie šeimą

Lopšelio-darželio Žibutė auklėtinių apsilankymas bibliotekoje

Artėjant Motinos dienai Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos darbuotojai balandžio 29 dieną pakvietė Šilutės lopšelio-darželio „Žibutė“ auklėtinius smagiai paminėti šią šventę. Ta proga vaikams buvo pasiūlyta pažiūrėti filmuką „Mano mama – dinozaurė“. Tam, kad kino seansas būtų smagesnis ir vaikai jaustųsi kaip tikrame kino teatre, bibliotekininkai prispragino spragėsių, tad smagiai įsitaisę sėdmaišiuose darželinukai žiūrėjo animacinį filmuką.

Apsilankymas F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje darželio auklėtiniams buvo pirmasis, todėl pasinaudojus šia proga, vaikams buvo surengta ekskursija po biblioteką, supažindinta su skyriais, veiklomis, knygomis bei žaislais. Prisidūkę vaikai džiaugėsi apsilankymu bibliotekoje ir žadėjo grįžti čia vėl su draugais ir tėveliais.

Visi, norintys dalyvauti veiklose ar apsilankyti bibliotekoje grupėmis, kviečiame registruotis tel. (8 441) 78 218 arba atėjus į Šilutės F. Bajoraičio viešąją biblioteką (3 aukštas, Tilžės g. 10) informacijos pasiteirauti bibliotekininko.

Kristina Kelmelienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Vaikų aptarnavimo skyriaus vyr. bibliotekininkė

Animacinio filmuko Mano mama - dinozaurė peržiūra

Spausdinti
Facebook komentarai