seima7

Tarptautinę šeimos dieną – smagūs žaidimai ir nuoširdūs pokalbiai

seima7

Nors gegužės 15-osios rytas išaušo debesuotas ir šaltas, įdienojus danguje pasirodė saulutė ir sukvietė Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Bikavėnų filialo lankytojus į kiemelį aktyviai paminėti Tarptautinę šeimos dieną. Karantino sąlygoms sušvelnėjus, pagaliau buvo galima gyvai susitikti.

Popietės metu dalyviai žaidė įvairius žaidimus, kurių metu reikėjo ne tik galvelę pasukti, bet ir pajudėti. Jiems teko ir knygą ant galvos nešti, ir paspėlioti, koks knygos herojus esi, atlikti užduotį, paslėptą balione, pasiskirsčius komandomis kuo greičiau atsakyti į užduotus klausimus ir įveikti daug kitų užduočių, sukėlusių gerų emocijų. Buvo džiugu matyti, kaip vaikų ir jų mamyčių veidus papuošė nuoširdžios šypsenos.

Renginys baigtas iškyla gamtoje. Susirinkusieji vaišinosi užkandžiais ir skanėstais. Mamos diskutavo įvairiomis temomis, pradžiuginusiomis bendravimo išsiilgusias širdis.

„Šeima yra vienintelė tikra sąskaita banke. Jei nepamiršit kasdien jos papildyti meile, švelnumu, ištikimybe ir pasiaukojimu, tai užaugs stebuklingos palūkanos.“ (Italų rašytojas Bruno Ferrero).

Gintarė Bagdonienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Bikavėnų filialo bibliotekininkė

seima1 seima3 seima4 seima5 seima6

Spausdinti
Facebook komentarai