Kūrybos virusas

„Tūkstančio mylių kelionė prasideda mažu žingsneliu.“ (Lao Tzu, kinų patarlė). Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filiale gegužės 29 dieną surengta Šilutės meno mokyklos Kintų ir Žemaičių Naumiesčio skyrių mokinių kūrybinių darbų paroda „Kūrybos virusas“, skirta Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti.

Vaikų kūrybiniai darbai Kintų bibliotekoje bus eksponuojami iki liepos mėnesio. Lankytojai kviečiami pasigrožėti originaliais mokinių grafiniais ir spalviniais ieškojimais, netikėtomis kompozicijomis ir ekspresyviu koloritu, atspindinčiu ne tik skirtingą vaikų amžių, bet ir jų emocinę būseną.

Darbai sukurti meno mokykloje, kontaktinio ir nuotolinio darbo metu, šiais mokslo metais. Vadovas, dailės mokytojas metodininkas Aurimas Liekis, stebėdamas nuoseklius mokinių kūrybinius ir plastinius pasiekimus, džiaugiasi ne tik gerais vaikų ugdymo(si) rezultatais,  jų gebėjimais, bet ir galimybe keistis patirtimis, kūrybiniu džiaugsmu bei teigiamomis emocijomis.

Aurimas Liekis

Aurimas Liekis apžiūri nutapytus darbus Aurimas Liekis Bibliotekos lankytojai lanko vaikų piešinių parodą Keturi vaikų piešiniai Kintų filialo parodų salėje eksponuoti vaikų piešiniai Kūrybos virusas Vaikų piešiniai Vaikų piešti piešiniai

Spausdinti
Facebook komentarai