1 vietos nugalėtojai - mėlynieji

Bendruomenės būrėsi intelektualiai kovai

Gruodžio 2 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje rinkosi Laučių, Ramučių kaimo bendruomenių, saugių kaimynysčių, policijos rėmėjų atstovai bei Šilutės rajono savivaldybės tarybos narių suburta komanda žaisti interaktyvų žaidimą „Keliauk ir pažink Šilutę”. Renginys organizuotas bendradarbiaujant su Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūne Jurgita Kaktiene.

Renginio vedėja, prieš pradedant žaidimą, pasidžiaugė, kad ši graži draugystė su policijos pareigūnais tęsiasi jau ilgus metus, o ją vienija bendras tikslas – bendruomenių subūrimas aktyviam, turiningam laisvalaikiui.

Dalyviai nuo pat pradžių demonstravo puikias žinias apie Šilutės kraštą, su entuziazmu įsitraukė į diskusijas rinkdamiesi teisingus atsakymus. Renginio vedėja kurstė gerą nuotaiką, o pabaigai suruošė muzikinių žinių patikrinimą.

Žaidimo nugalėtojais šįkart tapo Šilutės rajono savivaldybės tarybos narių suburta komanda „Pamario kregždutės“. Jiems, kaip ir visoms komandoms, įteikti stalo žaidimai. Dėkodama visiems susirinkusiems renginio vedėja kvietė burti savo bendruomenių narius, žaisti stalo žaidimą, gilinti žinias apie savo kraštą, taip stiprinant tarpusavio ryšius ir bendrystę.

Intelektuali kova surengta vykdant Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos projektą „Stalo žaidimas „Keliauk ir pažink Šilutę” (vadovė Sandra Jablonskienė), finansuotą Lietuvos kultūros tarybos ir Šilutės rajono savivaldybės.

Akvilė Tamošiūnė
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Informacijos skyriaus vyresnioji bibliotekininkė

2 vietos nugalėtojai - geltonieji A. Lukošiaus suburta komanda Apdovanoti dalyviai prizais Įdėmiai klausosi klausimo Komanda Oranžiniai Laučių kaimo bendruomenės komanda Mėlynųjų komanda Ramučių kaimo bendruomenės komanda Renginio dalyviai

Spausdinti
Facebook komentarai