Kūrybinio užsiėmimo Aš ir Europa dalyviai buvo apdovanoti Europarlamentaro Bronio Ropės ir jo komandos isteigtomis atminimo dovanėlėmis

Europos diena F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje paminėta kūrybiškai

Gegužės 9 dienos rytą, minint Europos dieną, į Šilutės F. Bajoraičio viešąją biblioteką smagiai nusiteikę sudalyvauti kūrybinėje edukacijoje „Aš ir Europa“ atkeliavo Pamario progimnazijos pirmokėliai su mokytoja Drąsute Vaitkevičiene. Kasmetinę tarptautinę šventę, kuri atspindi Europos taiką ir vienybę, bibliotekininkai nusprendė paminėti kūrybiškai ir pasiūlė vaikams papuošti puodelius vaizduojant Europos simboliką.

Klasės pirmūnas Benas Dotas Europos dienos šventei padeklamavo eilėraštį Moki žodį-žinai kelią

Klasės pirmūnas Benas Dotas Europos dienos šventei padeklamavo eilėraštį Moki žodį-žinai kelią

Užsiėmimui jaunieji dalyviai ruošėsi iš anksto, paklausti apie šios dienos reikšmę, vaikų žinios pabiro kaip iš gausybės rago, o ir fantazijos puošiant puodelius šventės simboliais vaikams netrūko. Edukacijos pabaiga tapo tikru siurprizu, kai užsiėmime apsilankė netikėta viešnia iš Klaipėdos – Europarlamentaro Bronio Ropės padėjėja Klaudija Jagminaitė, kuri kaskart lankydamasi F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje atsiveža gausų glėbį dovanų bibliotekos lankytojams. Nuolatiniai mūsų bibliotekos rėmėja ir gera bičiulė pasveikino edukacijos dalyvius B. Ropės ir komandos vardu su Europos diena, bei įteikė kiekvienam po atminimo dovanėlę – užrašų knygelę, o mokytojai puodelį, skėtį bei daugkartinį maišelį, skatinantį prisidėti prie gamtos tausojimo. Dėkodami už smagiai ir kūrybiškai praleistą laiką bibliotekoje bei dovanas, klasės pirmūnas Benas Dotas padeklamavo eilėraštį „Moki žodį – žinai kelią“, skirtą šiai gražiai dienai paminėti.

 

Europos simboliais puošti puodeliai bus užkepti ir eksponuojami, po to grąžinti vaikams kasdieniam naudojimui. Jie primins apie smagiai praleistą laiką bibliotekoje.

Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Vaikai bibliotekoje Dovanų įteikimas

Šilutės Pamario progimnazijos pirmokai dalyvavo kūrybiniame užsiėmime Aš ir Europa, skirtame Europos dienai paminėti

Šilutės Pamario progimnazijos pirmokai dalyvavo kūrybiniame užsiėmime „Aš ir Europa”, skirtame Europos dienai paminėti

Vaikai Europos simboliais puošė puodelius

Vaikai Europos simboliais puošė puodelius

Spausdinti
Facebook komentarai