Poezijos ir muzikos vakaras Traksėdžiuose

Poezijos ir muzikos vakaras Traksėdžiuose

Vasario 14-osios vakare traksėdiškiai rinkosi  į Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos  Traksėdžių filialo ir asociacijos „Traksėdžių viltis“ organizuotą poezijos ir muzikos vakarą „Meilės magija“, kuris vyko bendruomenės salėje.

Šv. Valentino dieną galima švęsti visaip – linksmai, šmaikščiai, romantiškai, intymiai, o galima ir jaukiai bei elegantiškai, žvakių šviesoje, kaip pasiūlė Traksėdžių bibliotekininkė. Tą vakarą laukė širdį veriančios meilės eilės, romantika kvepiančios dainos, kurias atliko dainų autorius ir atlikėjas Adas Nausėda. Šilutiškis ir nemažai pažįstamų čia turintis atlikėjas susirinkusius sužavėjo nuoširdumu ir melodingomis, lietuvių lyrikų eilių pagrindu sukurtomis  dainomis. Nutilus muzikai, skambėjo poezija, kurią skaitė ir deklamavo patys renginio dalyviai. Buvo skaitomi  Justino Marcinkevičiaus, Antano A. Jonyno, Viljamo Šekspyro,  Vytauto Mačernio, Juditos Vaičiūnaitės, Dalios Teišerskytės ir kitų autorių kūriniai.

Dabar  toks metas, kai norisi šilumos ir šviesos. Šis romansų vakaras kiekvienam atėjusiam tai ir padovanojo, prikeldamas nostalgiškus prisiminimus, sužadindamas ilgesį ir viltį, tikėjimą meile.

 

Vida Pozniakovienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Traksėdžių filialo bibliotekininkė

Poezijos ir muzikos vakaras Traksėdžiuose Poezijos ir muzikos vakaras Traksėdžiuose Poezijos ir muzikos vakaras Traksėdžiuose

Spausdinti
Facebook komentarai