Edukacinių užsiėmimų cikle darželinukams – susitikimas su „Žvaigždžių šalies gyventojais“

vaiku-renginys12012 m. kovo 20 d. Klaipėdos universiteto Informologijos studijų IV k. studentė Violeta Burbaitė

F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje lopšelių-darželių „Ąžuoliukas“ bei „Raudonkepuraitė“ auklėtiniai turėjo progą susipažinti su Žvaigždžių šalies gyventojais, kuriais buvo pavirtę visi dvylika zodiako ženklų.

Mažiesiems bibliotekos lankytojams pažinti žvaigždynus padėjo Žvaigždžių fėja, kuri atėjusi su dovanėlėmis dar labiau pakėlė ūpą domėtis zodiako ženklais bei guviai ir linksmai bendrauti su fėja. Žvaigždynai vaikams buvo pristatyti žaismingai, su vaizdine medžiaga, o darželinukai stebino savo žiniomis ir tik retas nežinojo, kokį žvaigždyną simbolizuoja fėjos rodomas paveikslėlis. Lopšelių-darželių ugdytiniai kalbinami bendravo vaikiškai ir nuoširdžiai, kiekvienas vaikas stengėsi pasakyti fėjai, kokį mėnesį jie yra gimę ir prisiminti savo zodiako ženklą. Darželinukai prižadėjo, jog nuo šiol, žiūrėdami į dangų, stengsis pamatyti zodiako ženklų žvaigždynus ir prisiminti, kokie jų vardai.
Edukaciniu užsiėmimu bei mažųjų praskaidrinta nuotaika džiaugėsi ir lopšelių-darželių auklėtojos – priešmokyklinio ugdymo pedagogė Vilija Valančienė (l/p. „Ąžuoliukas“) bei pedagogės Žibutė Šaulienė ir Laimutė Toleikienė (l/p. „Raudonkepuraitė“).

vaiku-renginys2

Spausdinti
Facebook komentarai