Aistros kaito jau antrajame protų mūšių „Europrotai” turnyre

nugaletojai_0402012 m. kovo 22 d., Žaneta Jokužytė

Kovo 21 d. F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje vyko antrasis protų kovų turnyras „Europrotai”, kuriame prie šešių jau pirmajame turnyre dalyvavusių komandų („Eurowin”, „Draugelės”, „Euronautai”, „Šilutės galvočiukai”, „Zigzagas”, „Sveika, Europa!”) prisijungė dar trys – „Kūlverstukas”, „JOD’ukai” bei „Žaibai”.

Lengviausiai komandoms sekėsi atsakyti į klausimus apie muzikos grupes, nes paklausius pakankamai populiarių melodijų, buvo nesunku atspėti jų atlikėjus. Sunkiausiai sekėsi susidūrus su klausimais iš fizikos srities.
Aiškiais žaidimo lyderiais tapo daugiausiai taškų surinkusi (30,5 taško) ir turnyrą laimėjusi Šilutės Vydūno gimnazijos gimnazistų ir mokytojų komanda „Zigzagas”. Antrąją vietą užėmė komanda „Eurowin” (27,5 taško), o trečioji vieta atiteko nedaug nuo šios atsilikusiai „Draugelių” komandai (27 taškai). Turnyro pirmos, antros ir trečios vietos laimėtojams buvo įteikti prizai, o kitoms komandoms atiteko paguodos prizai.
Beje, daugiau galimybių laimėti turi tos komandos, kurios protų mūšiuose dalyvauja jau nuo pirmojo turnyro, nes bendroje įskaitoje yra sumuojami ir per praėjusius turnyrus surinkti taškai.
Kviečiame dalyvauti kituose „Europrotų” turnyruose, kurie vyks kovo 28 ir balandžio 4, 18 dienomis 17.00 val. Norintieji žaisti šį įdomų ir prasmingą žaidimą gali registruotis Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje arba skambinti telefonu 77137. Laukiame jūsų ir tikimės azartiškų protų mūšių kovų!

e_protai8

e_protai7

e_protai6

e_protai5

e_protai2

e-protai3

e_protai1

 

 

Spausdinti
Facebook komentarai